Stream My Event

Livestreaming
sinds 2012

Bij u of bij ons. Met of zonder publiek. Facilitair of full service.

Bekijk onze prijzen Neem contact op

Onze opdrachtgevers

Hashtag Workmode
TNO
Vinci Energies
Coca Cola
Philips
Deloitte
Gemeente Amsterdam
Axians
Vattenfall
Rijkswaterstaat
Signify
Nederlandse Spoorwegen
Nmbrs
AON
Business Insider
Startup Bootcamp
NEP
Accenture

Wij steunen

Brunel Solar Team
The Ocean Cleanup

Ons werk

Waarom Stream My Event?

The Stream Team

Onze digital-first crew kent alle moderne platformen van dit moment, van Zoom tot Microsoft Teams, en onze producers weten op die platformen precies hoe ze maximale kwaliteit en bedrijfszekerheid bereiken.

The Stream Team

Ongeëvenaarde techniek

Onze werkwijze is toonaangevend in de industrie, van zelfontwikkelde software en platformen tot regelmatige primeurs op gebied van uitzendtechnieken. Altijd geënt op maximale zekerheid en betrouwbaarheid.

Ongeëvenaarde techniek

Duidelijke pakketten

Onze prijzen zijn volledig inclusief, zodat er nooit verrassingen zijn. We kijken voortdurend naar onze pakketten en dienstverlening om te optimaliseren waar we kunnen en een zo volledig mogelijke hapklare dienst aan te bieden.

Duidelijke pakketten

Het hoogste niveau van zekerheid

Livestreaming is foutgevoelig, maar met onze jarenlange ervaring, superieure techniek en fijnmazige procedures hebben we het kunstje geperfectioneerd. Kiezen voor Stream My Event is kiezen voor duidelijkheid, zekerheid en ontzorging. Ook in high-risk omgevingen.

Het hoogste niveau van zekerheid

Altijd beschikbaar

“Zijn jullie ook beschikbaar op …?”. Die vraag krijgen we vaak. Met het uitgebreide interne en externe team blinkt Stream My Event uit op het gebied van schaalbaarheid en flexibiliteit. Van een last minute verzoek krijgen we energie en daar weten we dus vaak wel een mouw aan te passen.

Altijd beschikbaar

Cases

Stream My Event doet 150+ projecten per jaar. Maar sommige zijn wel héél bijzonder, door de technologie, de omgeving, of gewoon omdat ze zo ontzettend leuk zijn. Daar schrijven we soms case-studies over en die zijn hieronder te vinden.