Voor brands...

Wij werken veel rechtstreeks voor brands, en denken graag inhoudelijk mee op gebied van concept en draaiboek, maar ook op gebied van platform, registratie en decor. Brands werken graag rechtstreeks met ons voor evenementen en uitzendingen.We krijgen veel lof over onze all - inclusive pakketten en schaalbare mindset.

Voor agencies...

Zoekt u een betrouwbare partner voor meercamera en live-streaming, dan kunnen wij ook van dienst zijn. Agencies en event managers werken graag met ons omdat we voor absolute technische zekerheid gaan en niks aan het toeval overlaten.

Ons vaste team

Foto van Alain Dikken

Alain Dikken

Partner & Managing Director

Foto van Thom Verdenius

Thom Verdenius

Founding Partner & Producer

Foto van Floris Porro

Floris Porro

Founding Partner & Producer

Foto van Floris Houwing

Floris Houwing

Senior Producer

Foto van Glenn Troost

Glenn Troost

Engineer & Technische Dienst

Foto van Rick van Breemen

Rick van Breemen

Engineer

Foto van Piet van Kruistum

Piet van Kruistum

System Architect

Foto van Job Dijk

Job Dijk

System Architect

Propaganda Productions

Het creatieve broertje van Stream My Event. Propaganda is onze vaste partner voor alle creatievere content, denk aan aftermovies, animatie, social media en highlight reels. Je komt ze ook vaak tegen als camera operator of on-site editor op onze producties!

Naar de website van propaganda
Foto van Machlon Hurulean

Machlon Hurulean

Co-founder

Foto van Jurrit van der Meulen

Jurrit van der Meulen

Co-founder

Foto van Daisy Vissers

Daisy Vissers

Senior Video Editor

Stagiaires

Stageplaatsen bij Stream My Event zijn geliefd, en met reden! We bieden studenten niet zomaar een koffie-haal-stage. Met onze interne opleiding krijgen stagiaires een praktijkervaring die in de industrie niet geƫvenaard is. Na een paar weken intensieve hands-on training gaan de meeste al mee op productie. Een groot gedeelte kiest na het afstuderen voor een plek in het vaste team.

De Crew

Naast ons vaste team werken op onze producties vaak freelance krachten, zoals engineers of camera operators. Zij kennen onze gear en werkwijze en kunnen daardoor snel ingezet worden. Samen met dit bredere team kunnen wij snel opschalen naar ieder formaat productie waardoor we nooit 'nee' hoeven te verkopen!

Dit prachtige team versterken?

We hebben plaatsen beschikbaar voor producers, engineers en diverse stagiaire functies.

Bekijk onze vacatures