Onze partners

Stream My Event maakte altijd al creatieve en corporate video. Niet alleen aftermovies tijdens een event maar ook productvideos, promotievideos etc. Daar is in de loop der tijd ook veel post-productie bij gekomen. Met name voor social media accounts van grote bedrijven.

Qua branding paste dat niet meer bij de rest van onze activiteiten. Per 1 september 2018 hebben wij een creatieve tak: Propaganda Productions.

Propaganda Productions is een Amsterdams, jong en creatief videoproductiebedrijf dat in recordtempo is uitgegroeid tot een gevestigde partij voor cinematische films. Oorspronkelijk opgericht door Machlon en Jurrit (zie foto) en nu dus ook onze creatieve tak.

Wat Propaganda en ons bindt is de ‘getting shit done’ mentaliteit en een internationaal karakter. 

Wat is Stream My Event precies voor bedrijf?

Stream My Event is een allround technisch videoproductiebedrijf. We richten ons met name op de productie van live streams en andere technisch complexe producties over de hele wereld. Daarnaast ontwikkelen we zelf software ter optimalisatie van onze processen en producties. 

Enkele van onze klanten zijn: Philips Lightning, Diageo, Hyperloop One, Nuon Solar Team, Michelin, SuitSupply, Nuon, Footlocker, Usabilla, Werken bij Defensie, Nikon, ID&T en diverse bureaus en agencies in binnen en buitenland.

Of moeten we jou soms bellen?

Dat is ook prima.
Klik hieronder en vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we jou!

Hier dus klikken