Select Page

Concerten & Muziek

Filmachtig opnemen
Voor concertregistraties kunnen wij de mogelijkheid bieden om te werken met filmcamera’s. Daardoor krijgt het beeld een mooie scherptediepte en cinematische look en feel. We combineren deze techniek met onze live apparatuur zodat een regisseur live kan meekijken en cameramensen kan dirigeren. Zo zorgen we voor een concertregistratie van topkwaliteit.
In-house kennis en ervaring
Stream My Event is de perfecte partner voor live opnames en streams. In ons team hebben we een aantal muziekkenners en liefhebbers van verschillende genres, waardoor we een concertregistratie kunnen bieden die perfect is afgestemd op het onderwerp. Of het nou om klassieke muziek gaat of om Techno.
Een ervaring, vastgelegd
Wij maken opnames van concerten en voorstellingen en gebruiken daarbij de camera’s die aansluiten bij het budget van onze klant. Daardoor blijven niet alleen herinneringen bewaard maar kan ook de achterban van een artiest over de hele wereld meekijken.

Supersnel een kostenschatting?

Met één camera live kan al vanaf 900 euro. Om een snelle indicatie te krijgen kun je onze pakketten hier bekijken, ons bellen op 020 369 0970, of gebruik onze waanzinnige prijsberekenmachine.