Select Page

Asterweg Cloud Regie

MCR met live graphics en LiveU ontvangers voor broadcast

Master Control Room voorziening

Voor de zakelijke broadcast markt, en om onze eigen producties nog sneller en efficiënter te maken, hebben we in 2018 op ons kantoor aan de Asterweg een cloud regie in het leven geroepen.

Met deze flexibele voorziening kunnen we op afstand camerabeelden en streams binnenhalen, om deze te schakelen tot een programma en flexibel door te sturen naar populaire CDN’s als Facebook en YouTube.

Vanuit een prettige werkomgeving met goede koffie kunnen op deze manier complexe programma’s op afstand geschakeld en geproduceerd worden, met redundant internet en stroomvoorziening.

 

Uitbreidbaar per project

Sommige projecten vragen om wat meer flexibiliteit, en dan breiden we de regie uit met onze 20 kanaals 2 M/E regieset, zoals hiernaast bij  The Next Web.

Voor alle producties is onze cloud regie voorzien van glasvezel internet met Ziggo als backup, 4 kanaals LiveU decoder, 6 kanalen RTMP encoding en 1 kanaal SRT encoding.

Daarnaast hebben we in de cloud software draaien om RTMP en SRT te ontvangen en door te sturen naar alle CDN’s.

Hoe helpt de cloud regie?

  • Simpele producties kunnen verrijkt worden met beter geluid, live graphics en distributie naar Facebook en YouTube
  • Zet een hoogwaardige livestream op vanuit locaties zonder infrastructuur.
  • Bij bijzondere gebeurtenissen of actualiteiten kunnen we sneller op locatie zijn en direct live gaan, ook met mooie toevoegingen zoals graphics.

Supersnel een kostenschatting?

Met één camera live kan al vanaf 900 euro. Om een snelle indicatie te krijgen kun je onze pakketten hier bekijken, ons bellen op 020 369 0970, of gebruik onze waanzinnige prijsberekenmachine.