Select Page

Prijzen

Op zoek naar de simpele event pakketten?
Door Corona zijn die even naar de achtergrond verdwenen, maar ze bestaan nog wel.
Bel ons even voor de mogelijkheden.

Virtual Event pakketten

Dit zijn pakketprijzen voor een ééndaags virtueel of hybride evenement op locatie ergens in de Randstad.

Vaak toegevoegd

📝 Aanvullende pre-productie

Wil je professionele assistentie in het samenstellen van een draaiboek? Het managen van sprekers? Of het opzetten van interactieve elementen? Onze inhoudelijke producenten helpen graag.

Vanaf € 500 p/d

🤝 Virtual Event platform

Een platform als Swoogoo, Glisser of Grip kan veel toevoegen aan een virtueel evenement, het is al lang niet meer alleen de chatfunctie. Vraag naar de mogelijkheden!

Vanaf € 150 p/event voor Glisser

📡 Data verbindingen

Geen internet op locatie? Overal waar 4G beschikbaar is, gaan wij live. Via onze gekoppelde meerkanaals encoders is dat hartstikke stabiel en veilig. Geen gedoe en geen zorgen dus!

Vanaf € 90 per dagdeel (max. 4 uur)

Veel gestelde vragen

Zijn jullie nog beschikbaar op (datum)?

Ja! Met 9 mobiele regiesets, ons vaste personeel en ons uitgebreide freelancer bestand, onze 2 vaste studio’s en het bestand van partner-studio’s valt eigenlijk altijd wel wat te regelen. Ook voor last-minute projecten. Schroom dus niet om contact op te nemen!

 

Wat als ik vroeg wil beginnen?

Wij hebben ongeveer 4 uur de tijd nodig om een productie op locatie op te bouwen. Wil je vroeg beginnen, of is de productie complex, dan is een opbouwdag noodzakelijk. Voor een opbouwdag rekenen we alleen personeel & logistieke kosten.

Wat hebben jullie nodig?

Productie in onze studio? Het draaiboek, eventuele video’s of presentaties.

Bij jullie? Dan ook nog een goede internetverbinding (eventueel aan te vullen met een 4G datapakket), een paar tafels en stoelen om een regie op te bouwen.

 

Waarom zou ik voor Stream My Event kiezen?

In tegenstelling tot veel andere partijen doen wij alleen streaming, en al sinds 2011. We hebben het kunstje geperfectioneerd. Kiezen voor Stream My Event is kiezen voor zekerheid en géén gedoe. We ontzorgen je volledig.

Lees hier meer: https://streammyevent.com/anders/