Select Page

Streamen via 4G

Wij kunnen altijd en overal live.

Live gaan zonder internet

Betrouwbaar streamen via satelliet of 4G is een kunst. Een hotspotje aanknallen op een telefoon en gewoon gaan streamen is een recept voor problemen. Als de verbinding ook maar even uitvalt stopt direct de stream, of zien kijkers een hakkelend beeld.

Met speciale technieken kan het wél, door meerdere verbindingen te bundelen. Zo combineren we doorgaans wifi, bekabeld internet, 4G van meerdere providers en satelliet in 1 video verbinding.

Meerdere camera’s
In sommige omstandigheden is het helemaal niet handig om een regie op locatie op te bouwen. Dan gebruiken we 4G technieken om tot 4 camera’s door te sturen naar onze cloud regie in Amsterdam-Noord. Zo kunnen we met veel minder voorbereidingstijd vanuit heel Nederland live gaan met 4 camera’s tegelijk, met zo min mogelijk spullen op locatie.

Wat kan ik met een stream via 4G?

  • Ga live vanuit bijzondere locaties. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het gedaan.
  • Zet een hoogwaardige livestream op vanuit locaties zonder infrastructuur.
  • Bij bijzondere gebeurtenissen of actualiteiten kunnen we sneller op locatie zijn en direct live gaan, ook met mooie toevoegingen zoals graphics.

 

Supersnel een kostenschatting?

Met één camera live kan al vanaf 900 euro. Om een snelle indicatie te krijgen kun je onze pakketten hier bekijken, ons bellen op 020 369 0970, of gebruik onze waanzinnige prijsberekenmachine.