Select Page

Wat Stream My Event anders maakt

Stabiliteit & zekerheid

Omdat er veel ‘single points of failure’ zijn, is het best makkelijk om een livestream te verknallen. Denk bijvoorbeeld aan muziekrechten op YouTube of Facebook waardoor de stream offline gehaald wordt, slechte performance op de encoder waardoor de stream hapert, een signaalprobleem op een te lange kabel, een internetverbinding met nét iets te veel packet loss, een fout ingestelde firewallregel... Elk van deze problemen kan een livestream offline halen.

We hebben zelf procedures en checklists ontwikkeld over honderden producties om zoveel mogelijk issues te voorkomen. Als er dan een keer wél wat gebeurt, dan maken we daarvan een incidentrapport en gaan we in de analyse kijken hoe we dat probleem in de toekomst kunnen voorkomen door onze checklists verder te tunen. Zo worden we iedere productie weer beter.

Eigen technieken

We gaan best ver om ons werk te verbeteren, we ontwikkelen zelfs software om de kwaliteit en de productiesnelheid te verhogen. Dat komt terug in onze producties, die kunnen we aanbieden met een hogere kwaliteit en tegen een betere prijs.

 

Altijd beschikbaar

Wij regelen je productie, op ieder moment en op iedere datum. Het antwoord op de vraag “zijn jullie dan beschikbaar?” is eigenlijk altijd “ja”. Met ons uitgebreide freelancerbestand en meerdere mobiele sets kunnen we altijd van dienst zijn.

Last-minute is ook geen probleem. Binnen 24 uur krijgen we altijd wel iets voor je geregeld.

Backup 4G gratis inbegrepen

De stabiliteit van het internet en daarmee de stream vinden we zó belangrijk, dat we altijd kosteloos een backup via 4G laten meelopen. Met een goed signaal is dat voldoende om korte storingen op te vangen. Voor meer zekerheid of uitzendingen geheel los van de beschikbare internetverbinding zijn aanvullende pakketten beschikbaar.

Direct beschikken over de beelden

Direct na het eind van de uitzending kunt u van ons de beelden op harde schijf krijgen. We doen ook niet moeilijk over gebruiksrecht, je kunt altijd beschikken over het ruwe beeldmateriaal. We bewaren alle beelden 12 maanden (tenzij anders overeengekomen).

Wat nog meer?

  • We gebruiken enkel hardware, bonded encoders met speciale high-redundancy protocollen.
  • We hebben technieken beschikbaar voor complexe internetsituaties, denk aan point-to-point radios voor overbrugging van lange afstanden of systemen om met 8-simkaarten een complexe productie te draaien zonder internet op kabel.
  • Onze producers en engineers hebben stabiliteit & zekerheid bij iedere actie in het achterhoofd, als er een indicatie is voor onzekerheid dan laten we dat altijd snel weten.

Supersnel een kostenschatting?

Met één camera live kan al vanaf 900 euro. Om een snelle indicatie te krijgen kun je onze pakketten hier bekijken, ons bellen op 020 369 0970, of gebruik onze waanzinnige prijsberekenmachine.