De snelste manier om een accurate prijs te krijgen!

Vul de prijscalculator in of bekijk onze pakketten.

  • € 900 gewoon live

    Het is vooral belangrijk dat je evenement via internet live en / of naderhand terug te kijken is.

  • € 1600 online live show

    De kwaliteit van de video speelt een belangrijke rol, en je verwacht meer dan een paar kijkers online. Dus moet het er wel gelikt uitzien.

  • € 2750 live productie

    Wanneer video belangrijk is voor je evenement en serieus aangepakt moet worden.

Dit zijn een paar pakketten die we aanbieden en kun je dus als snelle kostenindicatie gebruiken. In de praktijk is ieder evenement anders en kun je het beste onze prijscalculator gebruiken. Een belletje mag natuurlijk ook.

Je kunt bij ons terecht voor elk soort evenement, groot of klein!

Waar wij naar kijken om een prijs samen te stellen

Gaan we live streamen? Dan begint het bij de internetverbinding op locatie. Is deze snel genoeg, en stabiel? Vrij van ICT restricties? Via een kabel of alleen draadloos? Zo niet, hoe is de plaatselijke 3G / 4G verbinding of satelliet ontvangst?

Dan kijken we naar de omgeving, het soort evenement, de gewenste kwaliteit en extra's. Kunnen we dit project met één camera vastleggen, of is een uitgebreidere aanpak meer op zijn plaats? Wat zijn de afstanden? Hoe is de geluidsversterking geregeld?

We nemen contact op met de evenementlocatie en zorgen ervoor dat alle aspecten van de productie duidelijk zijn. We kunnen daarin zelf de leiding nemen, maar laten ons net zo graag aansturen als er al andere technische partijen bij een evenement betrokken zijn.