Over ons

"Je evenement live streamen in Full HD en naderhand direct terug kunnen kijken. Dat zou elk evenement eigenlijk moeten kunnen doen."

Met die gedachte zijn we 5 jaar geleden ons bedrijf begonnen. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een internationaal productiehuis gevestigd in het nieuwe hart van Amsterdam. We werken met de nieuwste technieken om jouw volgende evenement zo efficiënt mogelijk maar ook zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Dit zijn wij

 • Thom Verdenius, Producent

  Thom is een creatieve producent die op de juiste momenten volledig bij de les is. Hij is onwijs goed in het tegelijkertijd hooghouden van heel veel verschillende balletjes zonder het overzicht kwijt te raken. Hij kan alle facetten van de productie altijd op een perfecte manier in de gaten houden.


 • Floris Porro, Technisch Producent

  Floris is de videonerd. Hij heeft all-round technische kennis. Van programmeren tot luchtvaartnavigatie, en duikt graag met zijn hoofd in nieuwe technologieën. Technische processen kan hij goed begeleiden en sturen, wat hem perfect maakt als tech lead bij een online broadcaster.

 • Ahmad El-Mohtadi, BizDev

  Ahmad is een echte "bizdev nomad". Hij heeft op meer plekken gewoond dan wie dan ook van ons. Daardoor heeft hij een sterk en internationaal netwerk. Geboren in Canada, Libanese roots en woont nu al bijna 3 jaar in Nederland dus kent ook hier z'n weg maar al te goed.


 • Floris Houwing, Junior Producer

  Floris heet bij ons 'Floris de tweede' of gewoon 'Houwing' om verwarring te voorkomen. Houwing is een vrolijke doorzetter die snel leert en, zoals het een producer betaamt, een generalist pur sang. In tegenstelling tot sommige producers heeft hij ook goed ontwikkelde camera-skills.


 • Daisy Vissers, Editor

  Daisy is een zeer gemotiveerde en gestructureerde editor. Ze heeft goede all round kennis van zowel basis editing tools als ook After Effects. Daardoor kan ze het gehele post-productieproces goed overzien. Oja, ze heeft twee hondjes genaamd Disney en Pixar, need to say more?

 • Joanne Lin, Marketing & Sales

  Joanne doet de master New Media and Digital Culture aan de UvA. Ze komt uit Taiwan maar deed haar Bachelor in Hong Kong. En alsof het niets is tussendoor nog zomeropleidingen in Canada en Engeland. Ze is erg gemotiveerd en dus een welkome aanvulling.

 • Maria Svirelina Marketing & Sales

  Maria is de jongste van het stel. Ze is zéér carriére gedreven en heeft al een bachelor en master op haar naam staan met 21 lentes jong. Ze komt uit Sint Petersburg maar woont al een tijdje in Amsterdam. Haar gedrevenheid is verfrissend net als haar gulle lach.


 • Sem van Rijssel, Cameraman

  Sem is onze 'go-to camera guy'. Hij heeft verrassend veel ervaring in film én broadcast wat voor ons een perfecte combinatie is. Hij doet alles van brandjes filmen tot speelfilms. En daarnaast is hij een erg geschikte gast, ook al is hij Brabander.


 • Bart Janse, Cameraman

  Bart is een eindbaas met audiovisuele techniek, hij heeft letterlijk elke technische handleiding ter wereld gelezen en geen uitdaging is hem te complex. Ook hij kent broadcast én film en heeft net een Arri Alexa gekocht, de Maserati onder de camera's.